Kis türelmet...

Vizkezelők

Termékek szűrése

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

 • Algairtók

  Sera Feketetőzeg Granulátum 500g

  3 009 Ft
  10 MegaPont gyűjthető

  A sera fekete tőzeg granulátum az értékes huminsavakat és nyomelemeket folyamatosan adja le a vízben. A sera fekete tőzeg granulátum az előzetes értékektől függően csökkenti a víz karbonát-keménységét és pH-értéket. Az értéket az enyhén savas tartományban stabilan tartja. Így a trópusi lágyvizes környezetből származó halak jobban érzik magukat. A sera fekete tőzeg granulátum meggátolja a gombák, baktériumok és algák növekedését. A sera fekete tőzeg granulátum terméket a sera aktív szén helyett használja. A sera fekete tőzeg granulátum alkalmas a nevelő akváriumok vízelőkészítéséhez, még alacsony karbonát-keménység mellett is (KH).

 • Vizkezelők

  Tetra Pond Aqua Safe 500ml

  4 819 Ft
  16 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond AquaSafe® – természetes és a halak számára megfelelő tóvízről gondoskodik. A speciálisa hatóanyag-kombináció azonnali és tartós 3-szoros tóvédelemről gondoskodik:
  1. Hatékonyan és tartósan megköti a mérgező nehézfémeket, pl. a rezet, a cinket és az ólmot.
  2. Semlegesíti az agresszív klórt.
  3. A szerves ápoló kolloidok tartósan védik a tóban élő halak kopoltyúit és nyálkahártyáját és így megelőzik a betegségeket.

  B1-vitamint tartalmaz a stressz ellen, amit például a halak szállítása vagy a halak be- és áttelepítése okozhat. Optimális feltételeket teremt a károsanyag-lebontó baktériumok számára és ezzel segíti az ammóniák és a nitrit lebontását Azonnali és hosszan tartó hatás. Egyszerű és precíz adagolás.

   

   

 • Vizkezelők

  Tetra Pond Crystal Water 500ml

  5 609 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond CrystalWater – biztosan, gyorsan és egyszerűen megtisztítja a vizet az úszó, zavarosodást okozó részecskéktől. Megköti az ásványi eredetű zavarosodást, amelyet pl. az agyagrészecskék vagy virágföld okoznak, vagy az olyan szerves eredetű zavarosodást, amelyet a halak váladékai, az eledelmaradékok és az elhalt növényi anyagok, pl. levelek vagy vízinövény részek, okoznak.

  Környezetbarát hatásmód: A CrystalWater aktív hatóanyagai kicsapatják a fenti lebegő, zavarosodást okozó részecskéket a tó vizében. Így azokat mechanikus módon könnyebb eltávolítani, ill. a szűrő könnyebben ki tudja szűrni. Néhány órán belül hat. Megkönnyíti a tó gondozását. Javítja a víz minőségét a tóban, hogy a halak és növények jobban érezzék magukat. Különösen egyszerű és precíz adagolás. Nem használható algairtásra. Ahhoz, hogy a lehető legjobb hatást érje el, az algairtás és a CrystalWater alkalmazása között 4-5 napnak kell eltelnie.

  Fontos: Minden használat előtt győződjön meg róla, hogy a víz karbonát-keménysége (KH) 2° dKH felett van (pl. a Tetra Pond TestSet vagy a QuickTest 5in1 használatával). Amennyiben az érték túl alacsony, ajánlott a karbonát-keménység ellenőrzött emelése.

   

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/