Kis türelmet...

Gyógyszerek

Termékek szűrése

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

 • Gyógyszerek

  JBL ArguPond 500ml Tavi Paraziták Ellen

  6 369 Ft
  21 MegaPont gyűjthető

  Gyógyszer tavi paraziták ellen pl. pontytetű (Argulus), horgasféreg (Lernaea) és kopoltyúrák (Ergasilus) ellen.

  18 °C alatti hőmérsékleten ne használjuk!

  Adagolás: 40 ml 800 l tóvízhez.

  Általában nem elég egyetlen kezelés!

  Gerinctelenek (rovarlárvák) és díszrákok sem élik túl a kezelést!

   

  0,5 l gyógyszer 10000 l tóhoz elegendő

 • Gyógyszerek

  Sera Cyprinopur 250ml Tavi Paraziták Ellen

  5 609 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Nagyon hatékony tó ápolószer hasvízkór és pontytetűk ellen. A halak a telelés után, tavasszal különösen fogékonyak a betegségekre. A sera cyprinopur termékkel végzett kúra a használati utasítás alapján legyőzi a tavaszi vírusokat. A sera cyprinopur apró parazita rákok (un. Pontytetűk) ellen is nagyon hatásos. Azonnal megszünteti a paraziták tevékenységét és megakadályozza a vírusok elterjedését. 250 ml 5000 literhez 500 ml 10000 literhez

 • Gyógyszerek

  Tetra Pond Medifin 500ml

  5 609 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond MediFin – a rendkívül hatékony hatóanyag-kombináció a leggyakoribb kerti tavi halak betegségei ellen. Univerzális gyógyhatású készítmény minden kerti tavi hal számára. Hatékonyan és gyorsan hat a paraziták okozta és bakteriális eredetű megbetegedéseknél (fertőzések, gombásodás, úszórothadás). Sebek és mindenfajta külső sérülés ellen. Megbízhatóan fertőtleníti a kerti tó vizét. Megelőzésképpen is. Különösen a téli pihenő előtt és után, és új telepítéskor ajánlott. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.
  A Tetra minőségi garanciája: több mint 50 év kutatás, tapasztalat és elkötelezettség. Hatóanyagoldat akváriumvízhez adalékként.

  Összetétel: Hatóanyag 100 ml oldatban: malachitzöld oxalát 67,0 mg, formaldehid 7,50 g.

  Alkalmazási terület: Bőrparaziták, pl. az Ichthyophthirius multifiliis (darakór vagy fehérfolt betegség okozója), Costia, Chilodonella (“szív alakú bőrhomályosítók“), Trichodina, gombásodások, bakteriális eredetű bőrfertőzések, úszórothadás .A Tetra Pond MediFin® segít sebek és mindenfajta külső sérülés esetén.

  Ellenjavaslatok és mellékhatások: Nincs ismert ellenjavaslat vagy mellékhatás. Ezennel felszólítjuk az állattartót, hogy minden mellékhatásról, amely mindeddig nem ismert, számoljon be egy állatorvosnak vagy gyógyszerésznek. Ezenkívül közölje a mellékhatásokat a szakkereskedéssel vagy a gyártóval.

  Adagolás / A használat módja: Az flakont használat előtt jól rázza fel. Az adagolópohár segítségével adjon 50 ml MediFin® terméket minden 1.000 liternyi tóvízhez és oszlassa el egyenletesen.

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/