Kis türelmet...

Algairtók

Termékek szűrése

Mind a(z) 5 találat megjelenítése

 • Algairtók

  JBL AlgoPond Sorb 500ml

  4 479 Ft
  15 MegaPont gyűjthető

  Kerti Tavi Bio Algagátló

  Fényszűrőként működik, és elvonja az algáktól a létfontosságú fény egy részét.

 • Algairtók

  JBL Humopond Activ 2,5kg Algairtó

  6 289 Ft
  21 MegaPont gyűjthető

  Tavi tőzeg-rudacskák algák ellen. Olyan vízi környezetet teremt, amit nem kedvelnek az algák. – 25% természetes huminsavat tartalmaz. – Természetes úton akadályozza meg a pH-érték emelkedését. – Hálós tasakot is tartalmaz, amiben a szükséges mennyiség elhelyezhető. – 6000 literre.

 • Algairtók

  Sera Feketetőzeg Granulátum 500g

  3 009 Ft
  10 MegaPont gyűjthető

  A sera fekete tőzeg granulátum az értékes huminsavakat és nyomelemeket folyamatosan adja le a vízben. A sera fekete tőzeg granulátum az előzetes értékektől függően csökkenti a víz karbonát-keménységét és pH-értéket. Az értéket az enyhén savas tartományban stabilan tartja. Így a trópusi lágyvizes környezetből származó halak jobban érzik magukat. A sera fekete tőzeg granulátum meggátolja a gombák, baktériumok és algák növekedését. A sera fekete tőzeg granulátum terméket a sera aktív szén helyett használja. A sera fekete tőzeg granulátum alkalmas a nevelő akváriumok vízelőkészítéséhez, még alacsony karbonát-keménység mellett is (KH).

 • Algairtók

  Tetra Pond Algo-Fin 500ml

  6 209 Ft
  21 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond AlgoFin® – a makacs fonalalgák ás más algák hatékony és biztos megsemmisítésére a kerti tóban. A túlzott alganövekedés a növényeket és a halakat károsíthatja (oxigénhiány) és a kerti tó ökorendszerét tartósan befolyásolhatja. A Tetra Pond AlgoFin® megsemmisíti a fonalalgákat és más algákat anélkül, hogy a tólakók és a növények egyensúlyát megzavarná. Intenzíven hat a leggyakoribb algafajok ellen, pl. fonalalgák, lebegő algák és kovaalgák.

  Hatásmód: Célzottan az algák szervezetébe és anyagcseréjébe hatol be és ezzel gátolja a fotoszintetizáló képességüket. A speciálisan rendkívül hatékony hatóanyag 2-3 hét alatt fejti ki hatását. Megelőzi a további alganövekedést. Biztos hatás. Szakszerű használat mellett a vízinövények, a halak és a mikroorganizmusok számára is elviselhető. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.

   

 • Algairtók

  Tetra Pond AlgoRem 500ml

  5 579 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond AlgoRem – zöldvíz ellen. Gyors, biztos és környezetbarát. A túlzott alganövekedés károsíthatja a növényeket és a halakat (oxigénhiány) és a kerti tó ökorendszerét is tartósan befolyásolhatja. A TetraPond AlgoRem® megköti a lebegőalgákat anélkül, hogy a tólakók és a növények egyensúlyát megzavarná.

  Hatásmód: Fizikai úton hat: a lebegőalgákat és a koszrészecskéket összebálázza. Így azokat könnyebb mechanikus módon eltávolítani, ill. a szűrő könnyebben ki tudja ezeket szűrni. Gyors és különösen környezetbarát hatásmód. Tiszta tóvizet eredményez. Hatékonyan eltávolítja az algák táplálékául szolgáló anyagokat, pl. a foszfátot. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.

   

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/