Kis türelmet...

Vegyszerek

Termékek szűrése

Mind a(z) 10 találat megjelenítése

 • Algairtók

  Algairtók (5)

 • Gyógyszerek

  Gyógyszerek (3)

 • Vizkezelők

  Vizkezelők (3)

 • Algairtók

  JBL AlgoPond Sorb 500ml

  4 479 Ft
  15 MegaPont gyűjthető

  Kerti Tavi Bio Algagátló

  Fényszűrőként működik, és elvonja az algáktól a létfontosságú fény egy részét.

 • Gyógyszerek

  JBL ArguPond 500ml Tavi Paraziták Ellen

  6 369 Ft
  21 MegaPont gyűjthető

  Gyógyszer tavi paraziták ellen pl. pontytetű (Argulus), horgasféreg (Lernaea) és kopoltyúrák (Ergasilus) ellen.

  18 °C alatti hőmérsékleten ne használjuk!

  Adagolás: 40 ml 800 l tóvízhez.

  Általában nem elég egyetlen kezelés!

  Gerinctelenek (rovarlárvák) és díszrákok sem élik túl a kezelést!

   

  0,5 l gyógyszer 10000 l tóhoz elegendő

 • Algairtók

  JBL Humopond Activ 2,5kg Algairtó

  6 289 Ft
  21 MegaPont gyűjthető

  Tavi tőzeg-rudacskák algák ellen. Olyan vízi környezetet teremt, amit nem kedvelnek az algák. – 25% természetes huminsavat tartalmaz. – Természetes úton akadályozza meg a pH-érték emelkedését. – Hálós tasakot is tartalmaz, amiben a szükséges mennyiség elhelyezhető. – 6000 literre.

 • Gyógyszerek

  Sera Cyprinopur 250ml Tavi Paraziták Ellen

  5 609 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Nagyon hatékony tó ápolószer hasvízkór és pontytetűk ellen. A halak a telelés után, tavasszal különösen fogékonyak a betegségekre. A sera cyprinopur termékkel végzett kúra a használati utasítás alapján legyőzi a tavaszi vírusokat. A sera cyprinopur apró parazita rákok (un. Pontytetűk) ellen is nagyon hatásos. Azonnal megszünteti a paraziták tevékenységét és megakadályozza a vírusok elterjedését. 250 ml 5000 literhez 500 ml 10000 literhez

 • Algairtók

  Sera Feketetőzeg Granulátum 500g

  3 009 Ft
  10 MegaPont gyűjthető

  A sera fekete tőzeg granulátum az értékes huminsavakat és nyomelemeket folyamatosan adja le a vízben. A sera fekete tőzeg granulátum az előzetes értékektől függően csökkenti a víz karbonát-keménységét és pH-értéket. Az értéket az enyhén savas tartományban stabilan tartja. Így a trópusi lágyvizes környezetből származó halak jobban érzik magukat. A sera fekete tőzeg granulátum meggátolja a gombák, baktériumok és algák növekedését. A sera fekete tőzeg granulátum terméket a sera aktív szén helyett használja. A sera fekete tőzeg granulátum alkalmas a nevelő akváriumok vízelőkészítéséhez, még alacsony karbonát-keménység mellett is (KH).

 • Algairtók

  Tetra Pond Algo-Fin 500ml

  6 209 Ft
  21 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond AlgoFin® – a makacs fonalalgák ás más algák hatékony és biztos megsemmisítésére a kerti tóban. A túlzott alganövekedés a növényeket és a halakat károsíthatja (oxigénhiány) és a kerti tó ökorendszerét tartósan befolyásolhatja. A Tetra Pond AlgoFin® megsemmisíti a fonalalgákat és más algákat anélkül, hogy a tólakók és a növények egyensúlyát megzavarná. Intenzíven hat a leggyakoribb algafajok ellen, pl. fonalalgák, lebegő algák és kovaalgák.

  Hatásmód: Célzottan az algák szervezetébe és anyagcseréjébe hatol be és ezzel gátolja a fotoszintetizáló képességüket. A speciálisan rendkívül hatékony hatóanyag 2-3 hét alatt fejti ki hatását. Megelőzi a további alganövekedést. Biztos hatás. Szakszerű használat mellett a vízinövények, a halak és a mikroorganizmusok számára is elviselhető. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.

   

 • Algairtók

  Tetra Pond AlgoRem 500ml

  5 579 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond AlgoRem – zöldvíz ellen. Gyors, biztos és környezetbarát. A túlzott alganövekedés károsíthatja a növényeket és a halakat (oxigénhiány) és a kerti tó ökorendszerét is tartósan befolyásolhatja. A TetraPond AlgoRem® megköti a lebegőalgákat anélkül, hogy a tólakók és a növények egyensúlyát megzavarná.

  Hatásmód: Fizikai úton hat: a lebegőalgákat és a koszrészecskéket összebálázza. Így azokat könnyebb mechanikus módon eltávolítani, ill. a szűrő könnyebben ki tudja ezeket szűrni. Gyors és különösen környezetbarát hatásmód. Tiszta tóvizet eredményez. Hatékonyan eltávolítja az algák táplálékául szolgáló anyagokat, pl. a foszfátot. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.

   

 • Vizkezelők

  Tetra Pond Aqua Safe 500ml

  4 819 Ft
  16 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond AquaSafe® – természetes és a halak számára megfelelő tóvízről gondoskodik. A speciálisa hatóanyag-kombináció azonnali és tartós 3-szoros tóvédelemről gondoskodik:
  1. Hatékonyan és tartósan megköti a mérgező nehézfémeket, pl. a rezet, a cinket és az ólmot.
  2. Semlegesíti az agresszív klórt.
  3. A szerves ápoló kolloidok tartósan védik a tóban élő halak kopoltyúit és nyálkahártyáját és így megelőzik a betegségeket.

  B1-vitamint tartalmaz a stressz ellen, amit például a halak szállítása vagy a halak be- és áttelepítése okozhat. Optimális feltételeket teremt a károsanyag-lebontó baktériumok számára és ezzel segíti az ammóniák és a nitrit lebontását Azonnali és hosszan tartó hatás. Egyszerű és precíz adagolás.

   

   

 • Vizkezelők

  Tetra Pond Crystal Water 500ml

  5 609 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond CrystalWater – biztosan, gyorsan és egyszerűen megtisztítja a vizet az úszó, zavarosodást okozó részecskéktől. Megköti az ásványi eredetű zavarosodást, amelyet pl. az agyagrészecskék vagy virágföld okoznak, vagy az olyan szerves eredetű zavarosodást, amelyet a halak váladékai, az eledelmaradékok és az elhalt növényi anyagok, pl. levelek vagy vízinövény részek, okoznak.

  Környezetbarát hatásmód: A CrystalWater aktív hatóanyagai kicsapatják a fenti lebegő, zavarosodást okozó részecskéket a tó vizében. Így azokat mechanikus módon könnyebb eltávolítani, ill. a szűrő könnyebben ki tudja szűrni. Néhány órán belül hat. Megkönnyíti a tó gondozását. Javítja a víz minőségét a tóban, hogy a halak és növények jobban érezzék magukat. Különösen egyszerű és precíz adagolás. Nem használható algairtásra. Ahhoz, hogy a lehető legjobb hatást érje el, az algairtás és a CrystalWater alkalmazása között 4-5 napnak kell eltelnie.

  Fontos: Minden használat előtt győződjön meg róla, hogy a víz karbonát-keménysége (KH) 2° dKH felett van (pl. a Tetra Pond TestSet vagy a QuickTest 5in1 használatával). Amennyiben az érték túl alacsony, ajánlott a karbonát-keménység ellenőrzött emelése.

   

 • Gyógyszerek

  Tetra Pond Medifin 500ml

  5 609 Ft
  19 MegaPont gyűjthető

  Tetra Pond MediFin – a rendkívül hatékony hatóanyag-kombináció a leggyakoribb kerti tavi halak betegségei ellen. Univerzális gyógyhatású készítmény minden kerti tavi hal számára. Hatékonyan és gyorsan hat a paraziták okozta és bakteriális eredetű megbetegedéseknél (fertőzések, gombásodás, úszórothadás). Sebek és mindenfajta külső sérülés ellen. Megbízhatóan fertőtleníti a kerti tó vizét. Megelőzésképpen is. Különösen a téli pihenő előtt és után, és új telepítéskor ajánlott. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.
  A Tetra minőségi garanciája: több mint 50 év kutatás, tapasztalat és elkötelezettség. Hatóanyagoldat akváriumvízhez adalékként.

  Összetétel: Hatóanyag 100 ml oldatban: malachitzöld oxalát 67,0 mg, formaldehid 7,50 g.

  Alkalmazási terület: Bőrparaziták, pl. az Ichthyophthirius multifiliis (darakór vagy fehérfolt betegség okozója), Costia, Chilodonella (“szív alakú bőrhomályosítók“), Trichodina, gombásodások, bakteriális eredetű bőrfertőzések, úszórothadás .A Tetra Pond MediFin® segít sebek és mindenfajta külső sérülés esetén.

  Ellenjavaslatok és mellékhatások: Nincs ismert ellenjavaslat vagy mellékhatás. Ezennel felszólítjuk az állattartót, hogy minden mellékhatásról, amely mindeddig nem ismert, számoljon be egy állatorvosnak vagy gyógyszerésznek. Ezenkívül közölje a mellékhatásokat a szakkereskedéssel vagy a gyártóval.

  Adagolás / A használat módja: Az flakont használat előtt jól rázza fel. Az adagolópohár segítségével adjon 50 ml MediFin® terméket minden 1.000 liternyi tóvízhez és oszlassa el egyenletesen.

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/