Kis türelmet...

Tetra

Termékek szűrése

Összesen 1 találat

 • Tetra

  Tetra Pond Sticks Tavi Haleledel 10l

  8 319 Ft
  28 MegaPont gyűjthető

  A TetraPond® Sticks minden létfontosságú táp-, ballaszt- és ásványi anyagot, valamint nyomelemet és vitamint tartalmaz a teljes értékű és biológiailag kiegyensúlyozott táplálkozás érdekében a természet mintájára. Szabadalmaztatott BioActive® Formulával: vitaminok és létfontosságú tápanyagok speciális keveréke, amely aktívan javítja a testfunkciókat és bizonyítottan növeli a halak ellenálló képességét. Úszóképes, könnyen felvehető főtáplálék-stickek. Különösen könnyen emészthető a biológiai tápanyagok könnyű elérhetőségének köszönhetően. A stickek könnyű felvehetősége és a könnyű emészthetőség kevésbé terhelik a vizet és jobb vízminőségről gondoskodnak. Ideális a kisebb kerti tavi halak napi etetéséhez.

  TetraPond adagolási javaslat: Naponta legalább 2-3 alkalommal mindig csak annyit adagoljon, amennyit a halak néhány percen belül el tudnak fogyasztani. Egyedüli táplálék kerti tavi halak számára.

  Összetétel: gabona, növényi fehérjekivonatok, növényi melléktermékek, hal és halmelléktermékek, algák, élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

  Minőségi elemzés: nyersprotein 28,0%, nyerszsír és -olajok 3,5%, nyersrost 2,0%, nedvességtartalom 7,0%. Adalékok: vitaminok, provitaminok és kémiailag definiált, hasonló hatású anyagok: A-vitamin 28800 IE/kg, D3-vitamin 1800 IE/kg.

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/