Kis türelmet...

Hűségprogram

2020. május elsejétől a MegaZoo Webáruházban hűségprogramot vezetünk be, pontrendszer formájában. A pontok gyűjtése pofonegyszerű, Vásárlóink számára semmilyen extra műveletet nem igényel!

A program keretében vásárlóink MegaPontokat gyűjthetnek minden vásárlás alkalmával, amelyeket a jövőbeni vásárlások során levásárolhatnak. A pontok beváltására a vásárlási folyamat végén, a kosár oldalon van lehetőség. Felhasználáskor a beváltani kívánt pontok összegének nem kell elérni a kosár végösszegének értékét, tehát az aktuálisan fizetendő összeg is csökkenthető ilyen módon.

Minden elköltött 300 forint után 1 MegaPont jár.

A pontokat a rendszer a termékek mindenkori bruttó fogyasztói ára alapján automatikusan számítja ki, és meg is jeleníti a termékek adatlapján a vásárlással megszerezhető pontok mennyiségét. Akciós termékek esetén a megszerezhető pontok számításának alapját az adott termék kedvezményes ára jelenti. Rendszerünk alapértelmezetten egy darab termék bruttó fogyasztói árának megfelelő MegaPontot tüntet fel az adott termék adatlapján, tehát nagyobb mennyiség vásárlása esetén a megszerezhető pontok mennyisége is arányosan növekszik.

Az összegyűlt pontok beváltása 1 MegaPont = 5 Forint értékben történik.

A vásárlók által összegyűjtött MegaPontokkal kapcsolatos információkat a felhasználói fiókban lehet megtekinteni. A pontok egyaránt beválthatók a webáruházban található bármely teljes árú, illetve akciós termékre, illetve ajándékutalványra, vagy termékutalványra is.

Új vásárlóinknak extra 50 MegaPont (beváltási értéken 250.- Forint) jár az első vásárlás előtti (vagy azzal egyidőben történő) regisztrációért. A felhasználói fiók létrehozásáért járó ajándékpontok az első teljesített rendelés után, a rendelés összértéke után járó pontokkal együtt kerülnek jóváírásra a vásárlónál. Az ajándékpontok érvényességi ideje a regisztráció időpontjától számított 1 év. Ezek a pontok nem átruházhatók, és készpénzre sem lehet váltani őket.

A hűségprogramban kizárólag magánszemélyek vehetnek részt, csak háztartásban használatos mennyiséget meg nem haladó rendelésekkel.

A MegaZoo Webáruház tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja a jogot a hűségprogramban való részvétel feltételeinek, illetve a program működtetéséért felelős rendszernek az előzetes értesítés nélküli módosítására, vagy a program megszüntetésére.

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/