Kis türelmet...

Fizetés és szállítás

A fizetés menete, fizetési mód és információk

A rendelés leadásának végén a Pénztár oldalra kerül, amelyen keresztül egy utolsó ellenőrzésre van lehetősége, majd a fizetési mód kiválasztása következik. A MegaZoo.hu oldalán a Barion szolgáltatásán keresztül lehet kiegyenlíteni a megrendelés végösszegét. A “Fizetés Barionnal” gombra kattintva a Barion saját felületére irányítja a rendszer. Itt a lap bal oldalán a megrendelés végösszegét lehet megtekinteni, a jobb oldalon pedig a vásárláshoz használni kívánt bankkártya adatait kell megadni, majd megindítani a tranzakciót. A tranzakció sikeres lezárulta után a Barion rendszere felajánlja a saját Barion-tárca regisztrációját is, ez azonban nem kötelező. Amennyiben nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, úgy a sikeres tranzakcióról értesítő lap bal alsó részén található két opció közül válassza a “Visszatérek az eladó oldalára” lehetőséget. Ekkor visszakerül a MegaZoo.hu portáljára, ahol további információkat kap a sikeres megrendelésről, amelyet rendszerünk egyébként e-mailben is továbbít Önnek, a rendeléskor rögzített levelezési címre. A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően. Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013, Intézményazonosító: 25353192

Átvétel és szállítási módok

A sikeresen leadott megrendeléseket a rendelést követő munkanaptól kezdve személyesen is átveheti Debrecenben, a Vezér utca 16. alatt található üzletünkben, hétköznapokon délelőtt 09:00-12:00, délután 13:30-18:00 óra között. Amennyiben a megrendelt termékek házhozszállítását választja, úgy az Ön által leadott megrendelést futárszolgálat útján juttatjuk el Önhöz. A futárszolgálattal történő teljesítés esetén a kiszállítás ideje 2-4 munkanap. A házhozszállítás díjmentes, amennyiben rendelésének összértéke eléri, vagy meghaladja a bruttó 14.990.- Forintot. Ez alatt az érték alatt a megrendelés végösszegén felül a kiszállítási díj összegét (1490.- Forint) is a megrendelőnek kell kiegyenlítenie. A szállítási költség – amennyiben keletkezik ilyen tétel – a megrendelésről készült számlán is feltüntetésre kerül. FONTOS INFORMÁCIÓ: Sikeres rendelés-leadás esetén egy automatikusan generált megrendelés-visszaigazolást küldünk Önnek a rendeléskor megadott e-mail címére. Ez az üzenet arról tájékoztatja, hogy vásárlási szándékát rögzítettük. Felhívjuk szíves  figyelmét, hogy a megrendelés sikeres leadásának ténye, illetve az ezt igazoló automatikus visszaigazolás kézbesítése nem tekinthető szerződésnek, vagy megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg a MegaZoo.hu üzemeltetője azt egy újabb e-mailben, meg nem erősíti, és a szállítás, vagy az átvétel időpontjáról és módjáról nem értesíti Önt! A MegaZoo.hu mindenkori kínálatában több száz termék szerepel. Bár mindent elkövetünk a termékek listájának folyamatos karbantartása érdekében, fenntartjuk annak jogát, hogy a megrendelt termék sem cégünk, sem a gyártó/viszonteladó raktárkészletéből nem elérhető. Ha egy termék éppen nincs készleten, elfogyott és/vagy rendelés alatt áll, erről igyekszünk mielőbb tájékoztatni Önt, és egyeztetni a további lehetőségeket.
Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/