Kis türelmet...

Ajándékutalványok

Áruházunk egyik szolgáltatása az Ajándékutalvány-rendszer. Ennek keretében lehetősége van:

  • konkrét termék megvásárlása helyett meglepni ismerőseit, családtagjait egy tetszőleges értékű ajándékutalvány formájában, amelyet a MegaZoo Webáruházban vásárolhatnak le;
  • esetleg egy adott termékre szóló utalványt vásárolni, amelynek birtokában a címzett a kiválasztott terméket minden további költség nélkül rendelhet meg webáruházunkból.

Amennyiben egy adott vásárlás során a végösszeg meghaladja az ajándékutalvány (fennmaradó) értékét, annak felhasználása után csak a különbözetet kell megfizetni.

Az ajándékutalványok legfontosabb jellemzői:

  • Az utalvány értéke lehet fix, vagy egy Ön által meghatározott összeg;
  • Az utalványok ellenértéke érvényességi idejük alatt több részletben is levásárolható;
  • Az utalvány terméklapján közvetlenül megadhatja a címzett adatait és személyes üzenetet is mellékelhet az utalványhoz;
  • Ugyanitt akár időzített kézbesítést is választhat, így rendszerünk akkor küldi ki az utalványt tartalmazó e-mailt, amikor az ténylegesen aktuális (pl. születésnap reggelén, ballagás napján, stb).

Amennyiben bármilyen kérdése van az ajándékutalványokkal kapcsolatosan,
keressen minket bizalommal hétköznapokon 9-18 óra között!

Az ajándékutalványok vásárlása során a vevő az utalvány értékének megfelelő összeget csak online bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki. Az utalványok érvényességi ideje a vásárlástól számított 18 hónap. Az utalványok értéke sem az érvényességi idő alatt, sem a lejáratot követően nem váltható készpénzre. Az utalványok értékéből a lejárat időpontjában vagy azt követően a fennmaradó összeget nem térítjük vissza.

Az ajándékutalvány(ok) megvásárlásával a vevő kijelenti, hogy a fenti információkat és feltételeket megismerte, tudomásul vette és elfogadja.

Oldalunkon böngésző-alapú sütiket (Cookie-kat) használunk a lehető legteljesebb körű felhasználói élmény biztosítása érdekében.      
https://megazoo.hu/webshop-informaciok/